وبلاگ بین المللی سفرو توریست
وبلاگ بین المللی سفرو توریست
ايرانگردي، جهانگردي ،اقوام ، شهر ، روستا ، گشت و سياحت ، زيارت ، مسافرت ، جغرافيا ، تور ،توريست ، جنگل ، كوير ، سفر نامه ،شمال،جنوب، غرب ، شرق
نوشته شده در تاريخ شنبه 4 شهريور 1391برچسب:ایتالیا ,فلورانس,میلان,ایران,گیلان,انزلی,لاهیجان,استانبول,, توسط ابراهيم صبوري |

سفرنامه ایتالیا (فلورانس)

فلورانس را شهر هنر ومعماری می شناسند . با جستجویی کوتاه در اینترنت به جملاتی اینچنین از فلورانس میرسیم:
فلورانس زادگاه رنسانس اروپا
زادگاه دانته،داوینچی،گالیله و طراحان معروف مانند گوچی و روبرتو کاوالی

سفرعلمی و تفریحی من به شهر فلورانس29 خرداد 1391 و پس از دیداری که از شهرهای میلان و ونیز داشتم شروع شد.فلورانس یکی از مهمترین و توریستی ترین شهرهای هنری اروپا می باشد.این شهر در در نیمه دوم قرن نوزدهم برای مدتی پایتخت پادشاهی ایتالیا بوده و همچنین نیز به عنوان پایتخت هنری ایتالیا شناخته می شود.فلورانس شهر موزه ها ، تندیس ها و گالری های نقاشی است .مرکز تاریخی شهرفلورانس در سال 1982 میلادی به عنوان میراث فرهنگی یونسکو شناخته شد.

سفرنامه ایتالیا (فلورانس)

ساعت 3 بعدازظهر پس از پیاده شدن از قطار در ابتدا به قسمت اطلاعات گردشگران واقع در سمت راست ایستگاه رفته و بروشور و نقشه شهر را دریافت کردم.مرکز تاریخی شهر به لحاظ مساحت کوچک به نظر می رسید ولی به لحاظ تاریخی و هنری پر بود از موزه و گالری وهمانند سایر شهرهای ایتالیا تمام شهر موزه ای بود بدون سقف .

روز اول :

با توجه به اینکه هتل رزرو نکرده بودم درا بتدا بدنبال پیدا کردن هتلی مناسب به راه افتاده و پس از پرس و جو متوجه شدم بدلیل برگزاری فستیوال مد، اکثر هتل ها رزرو شده بود ، به هر حال به سختی توانسته هتل مناسبی را در مرکز شهر نزدیک ایستگاه قطار رزرو کنم. برای رفت و آمد در فلورانس میتوان از اتوبوسهای داخل شهری استفاده نمود که قیمت مناسبی دارند ،تاکسی را نیز در همه جا میتوان در اختیار گرفت که قیمت بالایی داشت ولی بطور معمول گردشگری در منطقه قدیمی شهر فقط از طریق پیاده راه امکان پذیر است.

سفرنامه استانبول

پس ازاستقرار و استراحتی کوتاه گشت کوتاهی در شهر زده و از پل تاریخی" وکیو" که پل قدیمی نیز نامیده می شد بازدید کردم. این پل یکی از مکانهای توریستی فلورانس بوده و بر روی رودخانه" آرنو" که از درون شهر می گذرد قرار دارد. دو طرف روی پل مغازه های جواهر فروشی قرار داشت که جواهرات ایتالیایی زیبا و البته بسیار گرانقیمت را در معرض فروش گذاشته بودند.در خیابان کنار رودخانه نیز گالری های زیادی قرار داشت که پر بود از آثار هنری شامل نقاشی و مجسمه .

سفرنامه استانبول

اموقع برگشتن به هتل برای دقایقی مسابقه فوتبال ایتالیا – ایرلند یورو2012 را از طریق تلویزیونهای بزرگ در یکی از میدانهای شهر پخش می شد نگاه کردم و از تماشای مسابقه در کنار ایتالیایی های علاقمند و سایر گردشگران لذت بردم.

روز دوم سفر پس از صرف صبحانه در هتل و یک پیاده روی کوتاه به میدان "سینیوریتا" رسیدم که یکی از مهمترین میدانهای واقع درمنطقه قدیمی شهربود.اطراف میدان پر بود از مجسمه های تاریخی و بدل از هنرمندان ایتالیا از جمله تندیس بدل" داوود" اثر میکل آنژ.

سفرنامه استانبول

میدان و خیابانهای سنگفرش اطراف آن مکان مناسبی بود برای قدم زدن. تماشای ساختمانهای زیبای شهر قدیمی به همراه مشاهده آثار نقاشی و هنری وشنیدن صدای موزیک زنده کلاسیک از هر سو ،حس خاصی را بوجود می آورد که دل کندن از آن موقعیت را سخت می نمود.

سفرنامه استانبول

سفرنامه استانبول

سفرنامه استانبول

روز دوم

از دیگر برنامه های صبح روز دوم بازدیداز موزه نقاشی و تندیس ها و مجموعه باغهای" اوفیزی" بود که تا ظهر ادامه پیدا کرد.

سفرنامه استانبول

بعد از ظهر روز دوم نیز از کلیسای باشکوه" دوئمو" و یا همان" سانتا ماریا دل فیوره" که یکی از بزرگترین کلیساهای جهان با گنبدی بسیار بزرگ و سفالی که بنوعی نماد فلورانس محسوب شده و در منطقه تاریخی شهر قرار داشت بازدید کردم.بازدیدکنندگان با وارد شدن به کلیسا میتوانستند به بالای گنبد بزرگ رفته و شهر و مناظر اطراف را از بالای گنبد مشاهده نمایند.درخیابانها و کوچه های اطراف کلیسا نیز فروشگاههای فروش چرم ،کیف و کفش ولباس از برندهای معروف ایتالیا وجود داشت که دیدن آنها خالی از لطف نبود(البته با قیمتهای بسیار بالا).خوردن غذاهای ایتالیایی مثل پیتزا و پاستا و بستنی نیز از جمله تفریحات گردشگران است.

سفرنامه استانبول

سفرنامه استانبول

جهت مطالعه ادامه سفرنامه کلیک کنید

نویسنده : سیامک ذبیحی



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.